Haber

Marius Sumudica: Hakem hakkında konuşmak istemiyorum

F.Bahçe, son 16’da konuk ettiği Gaziantep FK’yı 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Marius Sumudica şunları söyledi: “Açık bir maçtı. Pozisyonlarımız vardı. Penaltıyı gole çeviremedik. Furkan’ın kafa vuruşu ve top direğe döndü. Badji karşı tarafa gol atamadı. Bunlardan yararlanamazsanız Büyük bir takıma karşı fırsatlar varsa yenilgi kaçınılmazdır.”dedi.

“Hakem hakkında konuşmak istemiyorum”

52 yaşındaki teknik direktör “Aslında bugün daha iyi oynadık. İlk yarıda çok iyiydik. İlk yarıda pozisyon alamadılar. İlk 20 dakikada çok iyi işler yaptık. Penaltıyı penaltıya çeviremediğimizde Gol, kadroda durum farklı, penaltı antrenmanları yaptım, penaltı kaçırırlarsa ne yapayım, ilk golleri penaltıydı, “Penaltıyı gole çeviremedik.”İfadeleri kullanırken, “Hakem hakkında konuşmak istemiyorum”söz konusu.

“İki transferimizi daha tamamlayacağız”

Rumen teknik adam, hafta sonu önemli bir maç oynayacaklarını söyledi. “Bu hafta sonu gerçekten çok önemli bir maç var, final gibi. İki transferi daha tamamlayacağız. Bundan sonra bazı durumlar olacak. Hak eden oynayacak, hak etmeyen oynayacak. Ben her zaman oyuncularımı savunuyorum ama bazı arkadaşlarım çok mücadele ederken bazıları sahada çok yumuşak davranıyorlar.”söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Basınevleri Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu