Yaşam

Settar Tanrıöğen’in Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama Yayımlandı!

Kızılcık Şerbeti’nde canlandırdığı Abdullah karakteriyle tanınan oyuncu Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Settar Tanrıöğen’in beyin damarlarındaki anevrizma kanaması nedeniyle hastanede tedavisi sürüyordu. Açıklamaya göre, “Riskler nedeniyle hastamızın tedavisi bir süre daha Settar Tanrıöğen’in yakın takibinde yoğun bakımda devam edecek.”

 

 

‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinde ‘Abdullah’ karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, takvimler 26 Ocak’ı gösterdiğinde beyin kanaması geçirdi. Bu durumu nedeniyle sağlık durumu nedeniyle tedavi görüyordu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 26 Ocak 2024 Cuma günü baş ağrısı ve bilinç bulanıklığı bozuklukları nedeniyle yapılan tıbbi değerlendirmede hastamız Settar Tanrıöğen; Beyin damarlarındaki (balon adı verilen) anevrizmanın patlaması sonucu beyin ile meninksler arasında kanama oluştuğunu tespit ettik.

Girişimsel Nöroradyoloji uzmanı Prof. Dr. Hatem Hakan Selçuk ve ekibinin anında müdahalesinin ardından hastamız Tanrıöğen yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. 29 Ocak 2024 Pazar gününe geldiğimizde hastamız; Beyin omurilik sıvısında beyin kanamasından kaynaklanabilecek bir artış tespit ettik. Sıvı basıncını dengelemek amacıyla beyin cerrahi ekibimiz tarafından girişimsel bir işlem uygulandı.

Settar Tanrıöğen’in tedavisi; Yoğun bakım ünitesi sorumlusu Prof. Dr. İsmail Cinel ve ekibinin yanı sıra nörolog, beyin cerrahı ve girişimsel nöroradyologlardan oluşan multidisipliner bir grup tarafından tedaviler uygulanıyor. Gerek görülmesi halinde ameliyat vb. işlemlerin ivedilikle gerçekleştirileceğini de eklemek isterim.

Settar Tanrıöğen (Apo) Tekrar Diziye Dönecek mi?

Bugün itibariyle klinik durumu stabil hale geldi. Bu tür beyin kanamalarından sonra ortaya çıkabilecek riskler vardır. Bu nedenlerle hastamız Settar Tanrıöğen’in bir süre daha yoğun bakım ünitemizde yakından takip edilmeye devam edeceğini yakınlarına duyurmak isterim.

 

‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinde Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı ‘Abdullah’ (Apo) lakaplı karakter, dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde şirketin yönetim kurulu başkanlığından alınmasının ardından kalp krizi geçirdi. Bu bölümün ardından gerçek hayatta kalp krizi geçirmesi hayranlarını üzdü. Oyuncunun setlere dönüp dönmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

haberpazaryolu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
evden eve nakliyat firmaları
Basınevleri Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu